Доба в АТО: З 64 обстрілів дві третини припали на Маріупольський напрямок

Доба в АТО: З 64 обстрілів дві третини припали на Маріупольський напрямок

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська ведуть вогонь з 152- і 122-міліметрових гармат, мінометів різних калібрів, озброєння БМП та гранатометів різних систем.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку наші позиції двічі було обстріляно з 152 міліметрової артилерії в районі Мар’їнки та Широкиного. А зі 122 міліметрових артилерійських установок Талаківку. З мінометів різних калібрів – Широкине, Водяне, Талаківку, Красногорівку, Богданівку. З гранатометів різних типів, озброєння БМП та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Лебединському, Водяному, Павлополю, Широкиному, Тарамчуку, Талаківці. Наші позиції в районі Широкиного та Павлополя обстріляв і снайпер.

На Луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії російські окупаційні війська вели вогонь по Новозванівці та Троїцькому. З мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – по Кримському, Новозванівці, Валуйському, Малиновому, Новоолександрівці та Троїцькому.

На Донецькому зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Тоненьке. З мінометів різних калібрів – Авдіївку.

Загалом за вказаний період відбулося 64 обстріли. З них на Луганському напрямку – 15, на Донецькому – 6, на Маріупольському – 43.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-