Джип автомайданівця роздратував палія гербом на бампері

Джип автомайданівця роздратував палія гербом на бампері

Фото
Укрінформ
Один з двох затриманих дорожним патрулем Одеси за підозрою в підпалі позашляховика  Mitsubishi Pajero, який належав лідерові місцевого Автомайдану Євгену Резвушкіну, зізнався на допиті в поліції, що сам підпалив автомобіль. Другого затриманого правоохоронці відпустили, визнавши непричетним до злочину.

Причиною скоєння злочину 29-річний зловмисник назвав роздратування Гербом України на передньому бампері автомобіля, повідомив потерпілий Євген Резвушкін у Фейсбуці 

"В очікуванні відповідей на питання: хто це зробив і кому це треба? Перше: це - мешканець Макіївки Донецької області. Стверджує, що дуже його дратує українська символіка (Герб України прикріплений на передньому бампері позашляховика - Ред). От і придумав, а чи не закидати мені машину коктейлем... От тільки надто часто цього тижня згадував прізвище "Резвушкін" керівник місцевого "Опоблоку" Скорик. Але одеські сепари знають, що в Одесі таке Автомайдан і чим це їм загрожує ... Може, тому довелося виконавця в Макіївці шукати..." - зазначив Резвушкін.

У поліції зазначили, що один із затриманих, у якого виявили речові докази, що підтверджують причетність до злочину, надав слідству свої свідчення.

Як повідомлялося, за фактом спалення автомобіля Mitsubishi Pajerо біля офісу одеського Автомайдану, що сталося в п'ятницю о 19 год 30 хв., поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду в великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Потерпілий Резвушкін оприлюднив заяву, в якій висловив припущення, що підпал автомобіля організовано "сепаратистами або представниками "Опозиційного блоку". Один із зловмисників втікав з місця злочину "на велосипеді, раму якого було обмотано чорною плівкою, щоб не було видно написів. На велосипеді був прикріплений ніж..." - зазначив Резвушкін.

Фото: Євген Резвушкін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-