Зубко наказав губернаторам бути на місцях та готуватися до негоди

Зубко наказав губернаторам бути на місцях та готуватися до негоди

Укрінформ
Голови ОДА мають впродовж негоди знаходитися на території підконтрольних областей, а також забезпечити цілодобову діяльність оперативних штабів з протидії надзвичайним ситуаціям внаслідок очікуваної негоди. 

 Про це заявив у суботу віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, перший заступник Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Геннадій Зубко після засідання міжвідомчого оперативного штабу,  повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра.

«Голови ОДА, де оголошено штормове попередження, мають у рамках міжрегіонального співробітництва забезпечити координацію з підрозділами Укравтодору та ДСНС. Важливо залучити достатню кількість техніки і груп рятувальників для забезпечення магістральних проїздів і можливої евакуації людей з ділянок із ускладненим проїздом», - зазначив Зубко.

Він попередив, що відповідні підрозділи мають бути готовими максимально швидко надати необхідну допомогу людям, які можуть постраждати внаслідок порушення енергопостачання чи заторів на трасах.

За повідомленням Укргідрометцентру, з 13 листопада у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях України  оголошено штормове попередження, яке пов’язано з сильним вітром, налипанням мокрого снігу та пониженням температури, що може призвести до ускладнення функціонування систем життєзабезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-