Матч Україна-Сербія у Харкові охоронятимуть понад тисячу силовиків

Матч Україна-Сербія у Харкові охоронятимуть понад тисячу силовиків

Укрінформ
Порядок на товариському футбольному матчі Україна-Сербія у Харкові 15-го листопада  охоронятимуть понад тисячу поліцейських і бійців Нацгвардії.

Так сказала кореспондентові Укрінформу головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"На стадіоні "Металіст" на матчі очікується близько 40 тисяч уболівальників, тому вжито заходів щодо посилення охорони громадського порядку. На чергування виведуть понад 900 поліцейських та понад 100 бійців Нацгвардії", - відзначила Алексєєва.

За її словами, у разі потреби, до охорони правопорядку притягнуть оперативні підрозділи з резерву поліції: "Цих сил вистачає".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 4 листопада на сайті Харківської міськради з'явилася інформація з посиланням на Управління СБУ в Харківській області про небезпеку терористичної загрози у регіоні в період з 4 по 20 листопада. Зокрема, йдеться про загрозу масових протестих заходів антидержавного характеру у рамках акції "Тарифний спротив".

Влада Харкова просить жителів міста бути уважними і обережними, особливо у місцях масового скупчення людей, звертати увагу  на підозрілі предмети та залишені сумки в транспорті, магазинах, торговельних центрах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-