АТО: бойовики активно обстрілюють Мар’їнський район та приморські рубежі

АТО: бойовики активно обстрілюють Мар’їнський район та приморські рубежі

Карта
Укрінформ
На Луганському напрямку основні бойові дії перемістилися на схід області. За минулу добу тут зафіксовано 8 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Бойовики неодноразово порушували "режим тиші" у Станиці Луганській, а також в Щасті. На обох рубежах окупанти застосовували легке озброєння, зокрема снайперів. Також по одному обстрілу з боку противника сталося у Кримському та Новозванівці. Другий з них був мінометним", - зазначив він.

На "донецькому" фронті відбулося 7 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

"На світлодарській дузі вчора сталося 3 потужних ворожих мінометних обстріли. Кожен із них був достатньо тривалим – від 35 хвилин до 1 години. Головна "гаряча точка" – авдіївська промзона. Вчора на цих рубежах інтенсивна перестрілка тривала безперервно 2,5 години. Окрім легкого озброєння, противник активно застосовував міномети. Також низка ворожих обстрілів відбулася під Горлівкою одразу на трьох позиціях", - повідомив Лисенко.

У секторі "М", за даними штабу, вчора відбувся 1 потужний ворожий артобстріл, а також низка мінометних: "Неспокійно, як і раніше, у Мар’їнському районі та на приморських рубежах. На відміну від попередніх днів, основний сеанс активності бойовиків припав не на вечірні години, а на нічні та ранкові – з півночі до 8 години. Інтенсивність ворожого вогню надзвичайно висока: вчора по наших позиціях було випущено понад 170 мінометних мін та артилерійських снарядів".

Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 20 ворожих обстрілів, зокрема 9 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-