Поліція затримала волинянина, який підірвав гранату в центрі Луцька

Поліція затримала волинянина, який підірвав гранату в центрі Луцька

Укрінформ
Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили особу та затримали правопорушника, який 18 вересня підірвав гранату поблизу розважального центру в Луцьку.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції у Волинській області.

«У результаті оперативно-пошукових заходів, за скоєння кримінального правопорушення, співробітники управління карного розшуку волинської поліції затримали раніше судимого 36-річного жителя Луцька», - йдеться у повідомленні.

Слідчі оголосили зловмиснику підозру в скоєнні інкримінованого йому злочину.

18 вересня, вночі, на проспекті Волі у Луцьку пролунав вибух. У результаті вибуху, як з’ясувалося згодом, гранати Ф-1, було пошкоджено чотири легкові автомобілі: «Лексус 570», «Смарт», «Мерседес С500» та «Ауді-80».

Тоді за цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

«Даний громадянин розшукувався Луцьким відділом поліції за скоєння низки квартирних крадіжок. Нині йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення громадянину підозри за скоєння крадіжок із помешкань жителів міста Луцьк», – повідомив Петро Шпига, керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Відомо, що підозрюваного громадянина вже притягували до кримінальної відповідальності. Зокрема, за вчинення крадіжок (ч. 5 ст. 185 Кримінального Кодексу України) та за викрадення, привласнення, вимагання документів, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 357 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-