На КПП «Мар'їнка» застрягли 430 авто

На КПП «Мар'їнка» застрягли 430 авто

Укрінформ
Минулої доби збільшився пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку у КПВВ «Майорське» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку прямувало 170 автівок. В «Мар'їнці» на в'їзд та виїзд перебувало 250 та 180 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» 50 транспортних засобів зафіксовано тільки на виїзд з неконтрольованої території. Ще 120 та 60 автомобілів на в'їзд та виїзд перебувало в КПВВ «Гнутове», - йдеться у повідомленні.

Загалом в обидва напрямки через КПВВ пройшло 22,6 тисячі осіб та 3,9 тисячі транспортних засобів.

Крім того, через КПВВ «Майорське» та «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території проїхали 17 вантажних автомобілів від благодійної організації «Людина в біді», благодійного фонду «Доброта» та Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області будівельні матеріали, дитяче харчування, медичне обладнання та продуктові набори загальною вагою 234 тонни. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-