На Закарпатті рівень паводкових вод знижується - ДСНС

На Закарпатті рівень паводкових вод знижується - ДСНС

Укрінформ
Станом на ранок 9 листопада на території Закарпатської області на більшості річок спостерігається значне зниження рівнів паводкових вод. Проте біля міста Чоп на річках Тиса та Латориця підйом рівня води продовжується, тут пік паводку очікується сьогодні та завтра.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"На більшості річок відбувається значне зниження рівнів паводкових вод. Підйом рівня води спостерігається на річці Тиса біля м.Чоп (проходження максимального рівня води очiкується 10 листопада без негативних наслідків) та на річці Латориця біля м. Чоп відбувається початковий вихід на заплаву (9 листопада очiкуються формування максимальних рівнів води з підтопленням міждамбового простору)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на сьогоднішній ранок на території Закарпатської області фактів підтоплення житлових будинків, дворогосподарств та сільгоспугідь немає.

Всього, з початку робіт з ліквідації наслідків негоди підрозділами УДСНС відкачано близько 6136 куб. м води з 50 дворогосподарств (в тому числі з 36 підвалів житлових будинків) та 2-х підвалів об’єктів (дитячий садок та база відпочинку).

Для відкачки та пропуску води, прочищення водовідвiдних придорожних канав на території населених пунктів області залучалося:

- від Управління ДСНС у Закарпатській області 55 чоловік о/с та 16 од. техніки;

- від Перечинської міськради 2 од. техніки та 4 чоловіка;

- від ГУ національної поліції 5 од. техніки та 15 чоловік особового складу;

- від служби автомобільних доріг 9 од. техніки та 27 чоловік;

- від Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса 75 чоловік, 2 насосні станції, 11 од. техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-