На Закарпатті працівник

На Закарпатті працівник "Укрпошти" привласнив півмільйона гривень

Укрінформ
Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно працівника "Укрпошти", який привласнив понад півмільйона гривень, виділених підприємству на проведення ремонту.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"Працівник держпідприємства, будучи службовою особою, з корисливих мотивів та з метою привласнення коштів підприємства, які були виділені в рамках програми фінансування технічного розвитку на 2015 рік і призначалися  для фінансування капітального ремонту-реконструкції будівель підприємства, шляхом зловживання своїм службовим становищем заволодів чужим майном в особливо великих розмірах (йдеться про суму у понад півмільйона гривень, що належали підприємству), а також вчинив службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки", - зазначено в повідомленні.

У прокуратурі наголосили, що санкція статті 191 Кримінального кодексу України, за якою судитимуть посадовця, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Крім цього, враховуючи, що цей злочин відносять до категорії корупційних, до підозрюваного не можуть бути застосовані будь-які положення кримінального кодексу, які пом’якшують покарання або звільняють від такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-