У Харкові викрили онлайн-порностудію

У Харкові викрили онлайн-порностудію

Укрінформ
Онлайн-порностудію розкрили під час комплексного відробітку території Харківської області працівниками Управління по боротьбі із злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку у Харківській області Олександра Алексєєва.

"У поліцію надійшла інформація, що на території Харкова група осіб здійснює діяльність з виготовлення й поширення зображень порнографічного характеру в мережі Інтернет. Правоохоронці провели низку оперативних заходів і слідчих дій, під час яких викрито організаторів онлайн-порностудії й моделей, які тут працювали", - зазначила Алексєєва.

За її словами, встановлено, що незаконним бізнесом займалися двоє харків'ян і мешканка Дніпра.

"Діючи з корисливих мотивів, вони підшукували моделей, які під час інтернет-трансляцій демонстрували клієнтам своє тіло і здійснювали дії порнографічного характеру", - додала Алексєєва.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.301(ввезення, виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів) Кримінального кодексу України з санкцією позбавлення волі на термін до 7 років.

"Вирішується питання про оголошення підозри вищезгаданим особам і обрання запобіжного заходу", - пояснила Алексєєва.

Фото: Національна поліція 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-