Фахівці МВФ навідалися до Львова: говорили про розвиток міста і країни

Фахівці МВФ навідалися до Львова: говорили про розвиток міста і країни

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий та представники міськради під час зустрічі з місією фахівців Європейського департаменту МВФ обговорили питання розвитку міста та реалізації державних і місцевих інвестиційних програм, а також шляхи подолання економічної кризи в країні.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

«Ми часто приїжджаємо в Україну, але зазвичай залишаємось у Києві, адже більшість наших перемовин відбуваються саме там. Натомість, наша сьогоднішня зустріч – не така, як зазвичай. Сьогодні ми тут, аби зустрітися з представниками місцевої влади й бізнес-кіл та обговорити їхнє бачення економіки, труднощів у її реформуванні та шляхів їх подолання. Ми вбачаємо в Україні величезний потенціал. Тут дуже освічене населення. Але потрібно не зупинятися в економічному розвитку та втіленні реформ в життя. Думаю, що у Львові справи йдуть краще. Цьому сприяє близькість до Європи та реалізація численних проектів з розвитку міста, зокрема – через співпрацю з представниками бізнесу», - зазначив керівник місії Рон ван Роден.

Садовий розповів делегації про виробництво електротранспорту та автобусів у Львові, які за якістю нічим не поступаються європейським, зате є в кілька разів дешевшими. Окрім цього, він відзначив динамічний розвиток ІТ-сфери в місті, розповів про втілення місцевого проекту «Розумний район» та зацікавлення закордонних компаній у веденні бізнесу на території Львова та області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-