Штаб АТО: Військові перевезли до Соледара близько п’яти тонн питної води

Штаб АТО: Військові перевезли до Соледара близько п’яти тонн питної води

Укрінформ
Протягом кількох днів після аварії на водогоні в місто Соледар потерпає від відсутності питної води. Для потреб навчальних закладів міста Збройні сили України привезли близько п’яти тонн питної води.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Представники місцевого самоврядування звернулись до військовослужбовців Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування з проханням про допомогу. Звичайно, військовослужбовці відгукнулись на таке прохання. Відповідно до рішення керівника групи української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін генерал-майора Бориса Кременецького, відразу ж було виділено спеціалізований автомобіль. Протягом кількох годин воїни Збройних Сил України перевезли для потреб навчальних закладів міста Соледар близько п’яти тонн питної води”, - йдеться у повідомленні.

Також вирішено питання про передачу ще близько 300 літрів бутильованої води з запасів СЦКК для потреб малозабезпечених громадян та громадян-інвалідів міста Соледар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-