У Краматорську

У Краматорську "вокзального мінера" відвезли до психлікарні

Укрінформ
Співробітники кримінальної поліції Краматорського відділу поліції знайшли чоловіка, який повідомив, що залізничний вокзал Краматорська заміновано.

Про це повідомляє Головне управління поліції Донецької області.

"Учора близько 17.45 до кол-центру надійшло повідомлення від невідомого, що залізничний вокзал Краматорська заміновано. Місце події було терміново оточено правоохоронцями, усіх пасажирів та персонал "Укрзалізниці" евакуювано. Вибухотехніки  перевірили територію вокзалу - підозрілих предметів та вибухівки не було знайдено", - йдеться у повідомленні.

Оперативним шляхом співробітники кримінальної поліції встановили 41-річного чоловіка, який знаходиться на обліку у психіатричній лікарні та має інвалідність по цьому типу захворювань. Вчора, знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив дзвінок до поліції. Наразі чоловік поміщений до стаціонарного відділення психіатричної лікарні для подальшого медичного огляду та лікування.

Факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-