На Закарпатті патрульні 40 км гналися за одурманеним водієм, зупинили пострілами

На Закарпатті патрульні 40 км гналися за одурманеним водієм, зупинили пострілами

Відео
Укрінформ
На Закарпатті патрульні поліцейські майже 40 км гналися за водієм-порушником правил дорожнього руху, який перебував «під кайфом».

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Ужгорода та Мукачева на сторінці у Facebook.

«У ніч із суботи на неділю близько 11-ї години вечора поблизу стаціонарного поста в Мукачеві екіпаж патрульних помітив автомобіль Mazda 323, що рухався в напрямку Ужгорода, порушуючи ПДР. Патрульні намагалися його зупинити, але кермувальник продовжував рух, ігноруючи вимоги поліцейських. Переслідування тривало аж до самого Ужгорода. Уже в місті, залучившись допомогою ужгородських колег, патрульні заблокували рух. Однак водій на великій швидкості продовжив рух на поліцейських, ледь не допустивши зіткнення зі службовим автомобілем. Патрульний миттєво відреагував та застосував вогнепальну зброю, здійснивши 2 постріли», - йдеться у повідомленні.

Полісменам вдалося зупинити автомобіль-утікач, водія затримали. Він мав явні ознаки наркотичного сп’яніння, до того ж зізнався, що в автомобілі є наркотичні засоби.

Після цього на місце затримання викликали слідчих, під час перевірки в авто виявлено речовини невідомого походження, схожі на канабіс і метамфетамін. Речові докази та автівку вилучили слідчі.

Пізніше на освідуванні в обласному наркодиспансері підозри патрульних підтвердилися: водій справді перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За фактом пригоди патрульні склали постанову та 2 протоколи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-