У Білгороді-Дністровському відкрили меморіальну дошку загиблому євромайданівцю

У Білгороді-Дністровському відкрили меморіальну дошку загиблому євромайданівцю

Відео
Укрінформ
Меморіальну дошку пам'яті загиблого під час трагічних подій в Одесі у травні 2014 року Ігоря Іванова урочисто відкрили у місті Білгород-Дністровський на Одещині.

В урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки біля входу до середньої школи №4, де навчався Іванов, взяли участь батьки єромайданівця, представники місцевої влади, духовенства та громадськості, а також активісти осередку "Правого сектору", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Молодий правник Ігор Іванов з Білгорода-Дністровського був активним учасником подій 18-20 лютого на столичному Майдані. А через два з половиною місяці, коли довелося захищати Одесу, будучи десятником "Правого сектору", зупинив разом з побратимами озброєних проросійських сепаратистів, заплативши за це власним життям і назавжди залишившись у нашій пам'яті 27-річним захисником міста від підступів окупантів", - зазначив на урочистій лінійці лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

Священики УПЦ Київського патріархату о.Василь та о.Іоанн відправили панахиду в пам'ять про героя.

Ігор Іванов першим загинув від куль сепаратистів на розі одеських вулиць Дерибасівської та Преображенської під час сутичок 2 травня 2014 року. Він удостоєний ордена "За мужність" 3-го ступеня, а також нагороди "Народний Герой України" і медалі "За самопожертву і любов до України".

Відео: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-