Силовики Харківщини перейшли на посилений режим роботи

Силовики Харківщини перейшли на посилений режим роботи

Укрінформ
Посилений режим роботи силових відомств запроваджено у Харківської області через потенційну терористичну загрозу, інформацію про яку має областне Управління СБУ.

Завдання гарантування безпеки поставила на нараді керівників силових відомств голова Харківської ОДА Юлія Світлична, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Аналіз поточної інформації, що отримується правоохоронцями, свідчить про спроби окремих безвідповідальних осіб вдатися у листопаді до провокаційних дій. Забезпечення порядку на вулицях міста й області та забезпечення безпеки населення - це персональна відповідальність силових структур", - зазначила Світлична.

У свою чергу, учасники наради доповіли про готовність виконати завдання.

За словами начальника ГУ Нацполіції у Харківській області Анатолія Дмитрієва, безпеку з 4 по 20 листопада забезпечують 2,5 тис. поліцейських і 300 бійців Нацгвардії.

На сайті ХОДА розміщено телефони "гарячих" ліній ряду відомств: УСБУ у Харківській області:(057) 700-34-50 або(067) 570-10-77, ГУ Нацполіції у Харківській області(057) 705-93-33, прокуратури Харківської області(057) 732-65-55.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Харківська міськрада закликала городян до обережності у зв'язку з потенційною терористичною загрозою у Харкові, посилаючись на інформацію Управління СБУ у Харківській області. Йдеться про  потенційні загрози проведення на території регіону з 4 по 20 листопада масових протестних заходів антидержавного характеру, включаючи "Тарифний проти".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-