Міноборони та ЗСУ відкидають звинувачення у

Міноборони та ЗСУ відкидають звинувачення у "вугільних оборудках" в Житомирі

Укрінформ
У Міністерстві оборони запевняють, що не причетні до незаконної діяльності з випалювання деревного вугілля у центрі Житомирі, бо склади, де правоохоронці вилучили більше 30 тонн продукції, передані в оренду приватному підприємству.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. 

«У зв’язку з публікацією у деяких ЗМІ інформації щодо виявлення працівниками правоохоронних органів незаконної господарської діяльності на території продовольчих складів Збройних Сил України у Житомирі, Міноборони повідомляє, що військове містечко № 114 (м. Житомир, проспект Незалежності, 61 а, територія колишньої продовольчої бази – військова частина А1061) та розташоване на ній нерухоме майно, були здані Міністерством оборони в оренду одному з приватних підприємств під склад та виробництво. До незаконної діяльності з випалювання деревного вугілля на орендованій території посадові особи Міністерства оборони та Збройних сил України жодного відношення не мають», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ,згідно з ухвалою слідчого судді Богунського районного суду міста Житомира, 1 листопада був накладений арешт на понад 30 тонн вугілля, яке незаконно випалювали майже в центрі Житомира.

Так, Житомирська місцева прокуратура спільно із слідчими Житомирського відділу поліції та працівниками управління захисту економіки в області під час досудового розслідування провели обшук на території складів Міноборони України в обласному центрі та викрили незаконну діяльність з випалювання деревного вугілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-