СБУ попереджає харків’ян про загрозу терактів у листопаді

СБУ попереджає харків’ян про загрозу терактів у листопаді

Укрінформ
Харківська міськрада закликала жителів міста бути обережними у зв'язку з потенційною терористичною загрозою в Харкові, посилаючись на інформацію, яку має в розпорядженні Управління СБУ в Харківській області.

Звернення до містян розміщене на сайті Харківської міськради.

"Управління СБУ в Харківській області отримало інформацію про потенційну загрозу проведення на території регіону масових заходів протесту антидержавного характеру з 4 по 20 листопада. Заклики прийти на такі акції протесту поширюють через соціальні мережі представники проросійськи налаштованих політичних структур. Датами проведення масових акцій антидержавного характеру вказані 4 листопада - т.з. День народної єдності, державне свято РФ, і 19 листопада - заплановані масові заходи у великих містах України у рамках акції "Тарифний супротив", -  сказано в зверненні.

Харківська міськрада просить жителів міста бути гранично уважними і обережними, особливо в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені сумки в транспорті, магазинах, торговельних центрах, виявляти пильність по відношенню до сторонніх людей, які намагаються потрапити в під'їзди житлових будинків, на горища і в підвали.

У разі виявлення щонайменшої небезпеки, громадянам рекомендовано звертатися на "гарячі" лінії УСБУ за тел. 700-34-50 або 067-570-10-77.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-