Бойовики обстріляли захисників Троїцького з БМП

Бойовики обстріляли захисників Троїцького з БМП

Укрінформ
З опівночі до 18 години середи в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 25 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку відбулось 16 обстрілів. В районі Красногорівки вогонь вів ворожий снайпер. Під час провокацій поблизу Павлопіля противник використовував гранатомети, в Тарамчуку – міномети калібру 120 мм, а в Широкиному і Талаківці обстріли відбулись з кулеметів, гранатометів та мінометів обох калібрів", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші: "В бік сил АТО в районі Новгородського противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї. В Авдіївці до вказаної зброї додали міномети калібру 82 мм, а по захисниках Троїцького окрім мінометів стріляли з озброєння БМП".

На "луганському" фронті зафіксовано 4 збройні провокації. "Підрозділи українських воїнів поблизу Новозванівки та Новоолександрівки піддано обстрілам зі стрілецької зброї, в Трьохізбенці – з гранатометів, а в Кримському бойовики знову застосували міномети", - повідомили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-