Банда в масках намагалася пограбувати ТЦ в Ізмаїлі

Банда в масках намагалася пограбувати ТЦ в Ізмаїлі

Укрінформ
Поліція Ізмаїла Одеської області проводить оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцеперебування й затримання трьох зловмисників, які здійснили в ніч на 2 листопада розбійний напад на місцевий торговельний центр "Копійка".

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Повідомлення про розбійний напад надійшло до чергової частини відділу поліції близько 3 год. 25 хв. Троє чоловіків, на обличчях яких були одноразові медичні маски, зайшли в приміщення торговельного центру "Копійка", де спробували викрасти ювелірні вироби. Слідчо-оперативна група встановила, що один із зловмисників підбіг до 19- річного охоронця, вдарив його руків'ям предмета, схожого на пістолет, і вихопив з рук пульт тривожного виклику. Побачивши другого охоронця, зробив постріл у бік 30-річного чоловіка з предмета, схожого на пістолет. У подальшому нападники підбігли до одного з прилавків, де торгують ювелірними виробами, але викрасти їх не змогли, бо товари були в сейфі. Після цього зловмисники втекли з місця злочину", - зазначили в поліції.

Наразі співробітники поліції здійснюють заходи щодо встановлення й затримання осіб, які вчинили цей злочин. Кримінальне провадження розпочато за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Встановлюються всі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-