Вибух гранати у Кропивницькому: стан постраждалих тяжкий - ЗМІ

Вибух гранати у Кропивницькому: стан постраждалих тяжкий - ЗМІ

Укрінформ
Троє військових, які напередодні постраждали від вибуху гранати у Кропивницькому, знаходяться на лікуванні. Стан двох з них тяжкий, одного - дуже тяжкий.

Про це повідомляє телеканал "112. Україна".

"Стан... двох постраждалих стабільно тяжкий, а третього дуже тяжкий. За його життя лікарі боролися більше чотирьох годин і наразі боротьба продовжується. Вік трьох постраждалих 19, 26 і 28 років", - йдеться у повідомленні.

Щодо загиблого інформують, що це 29-річний житель Олександрії, батько трьох дітей Дивиченко Василь. Він служив у 57-й бригаді, а потім підписав контракт із спецпризначенцями.

Місцеве видання "Кіровоградська правда" з посиланням на військового прокурора Кіровоградського гарнізону Руслана Габрієляна повідомило, що військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України (Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення).

Як повідомляв Укрінформ, учора, в понеділок, в Кропивницькому на території військової частини В2336 по вулиці Орджонікідзе, 31, у приміщенні, орендованому третім окремим полком спеціального призначення, стався вибух, від якого одна людина загинула, а троє отримали важкі поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-