На Донеччині поліцейські встановили особу водія, який смертельно травмував пішохода

На Донеччині поліцейські встановили особу водія, який смертельно травмував пішохода

Укрінформ
У Донецькій області поліцейські протягом доби встановили особу водія, який в Олександрівському районі смертельно травмував пішохода і втік з місця події.

Про це повідомили у Відділі управління превентивної діяльності поліції Донецької області.

"Поліцейські з безпеки дорожнього руху встановили особу водія, який смертельно травмував пішохода. Водій і транспортний засіб були встановлені впродовж доби в результаті невідкладних розшукових заходів", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці уточнили, що після отримання інформації про те, що в селищі Іверському Олександрівського району знайдено труп 42-річного чоловіка, якого збив автомобіль, співробітники поліції, що відповідають за безпеку дорожнього руху, за фрагментами автомобіля встановили коло власників аналогічних авто, які могли на той час знаходиться на місці події.

В результаті проведеної роботи чоловік разом з розбитим автомобілем був знайдений у місті Дружківка.

Водій пояснив, що вчора близько 21.00 проїздив через село Іверське і через дощ  не помітив на дорозі людину. Збивши його, чоловік зупинив автомобіль, але, побачивши, що пішохід помер, злякався і втік з місця події.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області поліцією встановлено, що 30 жовтня по вул. Набережна, у с. Іверське Олександрівського району було здійснено ДТП зі смертельним результатом - 42-річний житель смт Олександрівка від отриманих травм загинув на місці, а водій втік з місця події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-