Терористи не дають провести ремонтні роботи на Авдіївському коксохімі

Терористи не дають провести ремонтні роботи на Авдіївському коксохімі

Укрінформ
На Донбасі протягом значного періоду не проводяться виконання ремонтно-відновлювальних робіт на життєво важливих об'єктах інфраструктури внаслідок відсутності підтвердження гарантій безпеки дотримання режиму припинення вогню з боку ОРДО від російської сторони СЦКК. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці.

“Українською стороною СЦКК отримано письмове підтвердження про відмову без пояснення причин надати гарантії безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт за заявками Авдіївського коксохімічного заводу та Красногорівського вогнетривкого заводу”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на даний час не надходила відповідь щодо надання гарантій безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт по заявкам Фенольного заводу та Бахмутського Аграрного Союзу.

Українська сторона СЦКК наголошує, що “затримка або не виконання відновлювальних робіт на зазначених об’єктах створює передумови виникнення гуманітарної і екологічної катастроф, які можуть завдати шкоди десяткам, а, може, і сотням тисяч мирних мешканців по обидва боки лінії зіткнення сторін”.

“Складається враження, що загроза виникнення гуманітарної та екологічної катастроф і є та мета, яка переслідується керівниками ОРДО ненаданням гарантій безпеки на проведення даних робіт”, - зазначили у Спільному центрі контролю та координації питань припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-