У Львові та Харкові затримали 110

У Львові та Харкові затримали 110 "нічних метеликів"

Фото, відео
Укрінформ
Поліція припинила діяльність мережі будинків розпусти, які працювали у Львові та Харкові, і були завуальовані під стриптиз-клуби.

Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Нацполіції України - начальник кримінальної поліції Вадим Троян, інформує сайт відомства.

"Під час проведення санкціонованих обшуків виявлено та затримано більше 110 молодих дівчат, переважна більшість з яких надавали сексуальні послуги за грошову винагороду", - сказав Троян.

До проведення операції були залучені оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Нацполіції та його територіальні підрозділи у Львівській, Київській, Харківській областях і місті Києві, слідче управління та прокуратура Львівської області.

У ході реалізації одночасно проведено 11 обшуків у Львові та Харкові. Вилучено кошти на суму близько 200 тисяч гривень, мобільні телефони та сім-карти, рекламну продукцію, "чорну бухгалтерію" (записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів).

Правоохоронці встановили директорів, адміністраторів, касирів, а також обслуговуючий персонал будинків розпусти.

У клубах діяла окрема власна валюта, яка в еквіваленті дорівнювала гривні. Вартість сексуальних послуг приблизно становила від тисячі до 3,5 тис. гривень за годину. 40 відсотків цієї суми залишалося у повій.

Для налагодження роботи борделів організатори переобладнали частину приміщень клубів під кімнати для надання інтимних послуг.

Клієнтами виявлених борделів були переважно іноземці, серед них - велика кількість студентів вищих навчальних закладів.

На даний час проводяться подальші слідчі (розшукові) дії за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-