Троє українців не довезли до Росії 10 тонн контрабандного м'яса

Троє українців не довезли до Росії 10 тонн контрабандного м'яса

Укрінформ
У Краснопільському районі  на Сумщині військовослужбовці Держприкордонслужби спільно зі співробітниками СБУ попередили спробу незаконного переміщення через кордон великої партії м'ясопродукції.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив прес-секретар Сумського прикордонного загону Роман Ткач.

„У ході реалізації завчасно отриманої співробітниками УСБУ в Сумській області інформації про можливу протиправну діяльність, спільна міжвідомча група на польовій дорозі неподалік від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Мар'їне та російським Демидівка затримала вантажний автомобіль марки Mercedes-Benz української реєстрації та трьох громадян України. В автофургоні правоохоронці виявили вантаж м'ясопродукції загальна вага якої склала близько 10 тонн. Будь-які товаросупровідні документи на товар у чоловіків були відсутні”, - розповів Ткач.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем м'ясопродукції встановленим порядком переданий працівникам фіскальної служби.

На правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали, проводяться заходи щодо з’ясовування походження затриманого товару та законність знаходження його в прикордонні смузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-