Президент представив нового керівника Київської ОДА

Президент представив нового керівника Київської ОДА

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко представив новопризначеного голову Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, під час заходу у сесійній залі ОДА був зачитаний відповідний Указ Президента про призначення, після чого Порошенко вручив посвідчення новому голові Київської облдержадміністрації.

"Я впевнений, що Олександр Любомирович ті позитивні здобутки, починаючи від активної участі у побудові захисних фортифікаційних споруд на лінії зіткнення і закінчуючи низкою дуже обнадійливих експериментів у районній державній адміністрації, враховуючи його дуже молодий вік і ентузіазм, реалізує той величезний потенціал, який він має, з вашою допомогою. І на цю допомогу я дуже розраховую", - заявив Президент, звертаючись до працівників ОДА. 

Як повідомляв Укрінформ,  11 жовтня конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації виграв голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Горган.

Горган (1975 р.н.) очолював Вишгородську райдержадміністрацію з березня 2015 року. До цього (2005-2010 роки) він був депутатом Вишгородської міської ради IV скликання.

10 вересня 2016 року Президент України Петро Порошенко звільнив з посади голову Київської обласної адміністрації Максима Мельничука. Напередодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської ОДА Ігоря Любка затримали за хабарництво, згодом додавши, що цей злочин відбувався за погодженням із головою ОДА Максимом Мельничуком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-