Бойовики накрили сили АТО біля Водяного з артилерії 152 калібру

Бойовики накрили сили АТО біля Водяного з артилерії 152 калібру

Укрінформ
З опівночі й до 18 години четверга російсько-окупаційні війська на Донбасі 26 обстріляли позиції українських військових.

Про це інформує прес-служба штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку відбулось 16 обстрілів. В районах Талаківки, Широкиного, Красногорівки та Гнутового противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів, кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Обстріли сил АТО поблизу Мар’їнки, Павлопіля, Тарамчука та Опитного тривали з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм. Поблизу Водяного, окрім мінометів, підрозділи українських захисників опинились під вогнем ствольної артилерії 152 калібру.

"На Донецькому напрямку окупанти 9 разів порушували режим тиші. В бік Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї, а в районі Авдіївки використали одночасно міномети обох калібрів", - зазначили у штабі.

На Луганському напрямку зафіксовано 1 збройну провокацію на околиці Станиці Луганської. Тут бойовики в черговий раз застосовували стрілецьку зброю.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-