Порошенко подякував Зубку за реформу децентралізації

Порошенко подякував Зубку за реформу децентралізації

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сьогодні в Житомирі публічно подякував віце-прем’єр-міністру – міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Зубку за впровадження реформи децентралізації.

На цьому Глава держави акцентував під час свого виступу в сесійні залі Житомирської облдержадміністрації, де він також представив нового голову ОДА Ігоря Гундича, повідомляє "Житомир.Info".

"На сьогоднішній день вперше вже два роки поспіль (і ця політика буде продовжуватися) ми в п’ять-шість разів збільшили кошти місцевих рад, які можуть бути направлені на розвиток. Сьогодні уже можна говорити і про дороги, і про освітлення, і про дитячі садки, лікарні, ФАПи, бо громада має вирішувати. Мені приємно, що і в уряді України за децентралізацію, за регіональний розвиток відповідає також житомирянин Геннадій Зубко. Саме з його енергією ці проекти рішуче втілюються в життя. Саме дякуючи його наполегливій роботі, проводяться ці реформи", – сказав Президент, попросивши привітати Зубка оплесками. 

Як повідомляв Укрінформ, Президент Порошенко 27 жовтня у Житомирі представив нового голову облдержадміністрації. Ним став Ігор Гундич, який близько двох місяців тимчасово виконував обов'язки очільника Житомирщини. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-