ГУР назвав ще 18 російських військових, які воюють на Донбасі

ГУР назвав ще 18 російських військових, які воюють на Донбасі

Фото
Укрінформ
Головне управління розвідки МОУ ідентифікувало чергових кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які беруть участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ. 

"Ідентифіковані кадрові військовослужбовці збройних сил Російської Федерації зі складу:  розвідувального управління штабу Південного військового округу (ПдВО, Ростов-на-Дону) ЗС РФ; 346-ї окремої бригади спецпризначення (обр СпП) Головного розвідувального управління Генерального штабу (ГРУ ГШ) ЗС РФ; 2140-ї групи інформаційно-психологічних операцій (ІПсО) ПдВО ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

В прес-центрі ГУР МОУ зазначають, що за безпосередньої участі військовослужбовців розвідувального управління штабу ПдВО здійснюється планування та координацію спеціальних заходів, які проводились окремими підрозділами ЗС РФ, у тому числі 346 обр СпП та 2140 групою ІПсО.

ГУР МОУ роз'яснює, що військовослужбовці 346 обр СпП ГРУ ГШ ЗС РФ беруть участь у бойових діях проти сил АТО, здійснюють диверсійно-розвідувальну діяльність у т.ч. проти об'єктів цивільної інфраструктури та мирного населення, а також проводять заходи зі спеціальної розвідувальної підготовки особового складу 1 (Донецьк, Україна) та 2 (Луганськ) армійських корпусів Центру територіальних військ (Новочеркаськ) ПдВО ЗС РФ.  

Щодо військовослужбовці 2140 групи ІПсО ПдВО ЗС РФ, то вони, за інформацією ГУР, організовують та проводять системні інформаційні провокації та злочинні заходи інформаційно-психологічного забезпечення окупаційних підрозділів ЗС РФ та дискредитації воєнно-політичного керівництва України та Збройних сил України", - зазначають у розвідці. 

В повідомленні також зазначається дані та посади 18 кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які причетні до злочинної діяльності на Донбасі. Їх прізвища вказані на сайті ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-