АТО: бойовики порушують

АТО: бойовики порушують "тишу" по всіх напрямках, за день - 28 обстрілів

Укрінформ
Протягом середи, 26 жовтня, в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. В районах Широкиного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, а вогонь ворожих снайперів зафіксовано неподалік Мар’їнки і Старогнатівки", - йдеться в повідомленні.

На "донецькому" фронті, за даними штабу, бойовики 5 разів порушували "режим тиші". В бік підрозділів ЗСУ біля шахти Бутівка окупанти стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використали одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем та міномети 120 калібру.

"На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю", - додали у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-