На Вінниччині односельці стратили приятеля за крадіжку харчів

На Вінниччині односельці стратили приятеля за крадіжку харчів

Укрінформ
На Вінниччині у Погребищенському районі троє чоловіків вчинили самосуд - вбили свого приятеля за крадіжку продуктів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

«У Погребищенському районі працівники поліції затримали трьох чоловіків, які обгрунтовано підозрюються у вбивстві свого односельця. Попередньо встановлено, що підозрювані на машині вивезли потерпілого у ліс та задушили. Тіло покійного знайшов місцевий грибник та повідомив про це поліцію. Причина розправи з односельцем - неприязні стосунки», - йдеться у повідомленні.

Убитий - 43-річний, раніше судимий за крадіжки, житель села Гопчиця Погребищенського району.

Підозрювані у його вбивстві - 43, 45 та 54-річні односельці потерпілого, які підтримували дружні стосунки з убитим. 25 жовтня усі вони були затримані та розповіли про причини вбивства.

За їх словами, потерпілий, звільнившись з місць позбавлення волі, продовжував займатися дрібними крадіжками. Перебуваючи в гостях у одного з підозрюваних, він викрав у нього продукти харчування. За це чоловік вирішив його покарати, заручившись підтримкою друзів. Чоловіки попросили потерпілого допомогти рубати дрова. Натомість на машині завезли в ліс і задушили.

Відкрито кримінальне провадження за п.12 ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене групою осіб). Затриманим загрожує до 15 років ув’язнення. Зараз чоловіки знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм оголошено про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-