В окупованому Донецьку патріоти встановили на териконі прапор України

В окупованому Донецьку патріоти встановили на териконі прапор України

Відео
Укрінформ
В окупованому Донецьку українські патріоти встановили на одному з териконів міста прапор України і пригрозили ватажкові терористичної організації «ДНР» Олександрові Захарченку.

В окупованому Донецьку українські патріоти встановили на одному з териконів прапор України

Відповідний відеозапис з'явилася в інтернеті 25 жовтня - опублікований в YouTube на каналі користувача Timas canal +. 

У відеоролику можна спостерігати, як четверо чоловіків із закритими обличчями, стоячи на вершині терикону в місті Донецьку, пейзажі якого добре проглядаються на запису, встановлюють прапор України. При цьому один з них говорить, що вони представляють організацію «Донецький опір» і виступають від імені і за дорученням усіх українських патріотів Донецька. Цю акцію вони роблять на противагу тому, що в Донецьку окупанти святкували 25 жовтня «день прапора» своєї псевдореспублікі «ДНР».

«Ми, патріоти України, організація «Донецький опір» сьогодні, 25 жовтня, в день прапора окупантів так званої псевдореспубліки «ДНР» від імені та за дорученням усіх патріотів Донецька, ви бачите - і Донбасу, піднімаємо наш рідний державний прапор - нашої Батьківщини України на вершині цього терикону з твердою впевненістю, що окупанти з Донбасу будуть видворені найближчим часом і прапор занесеної нам чуми - Новоросії, який приніс Донбасу, Донецьку і всій Україні і навіть Росії тільки горе, смерть, руйнування, калік, сиріт, вдів буде забутий , як страшний кривавий кошмар», - заявив один з учасників цієї акції.

Потім всі четверо чоловіків проскандували патріотичні гасла: «Слава Україні! - Героям слава!»,« Слава нації! - Смерть ворогам! »,« Україна - понад усе!».

На завершення відеозапису, звертаючись до ватажка терористичної організації «ДНР» Олександра Захарченка, чоловіки йому пригрозили: «Захарка - ми до тебе дорогу знаємо! Скоро-скоро!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-