Бойовики обстріляли Попасну із САУ: зруйновані будинки і немає води

Бойовики обстріляли Попасну із САУ: зруйновані будинки і немає води

Укрінформ
У місті Попасна Луганської області через обстріли пошкоджені декілька приватних будинків та постраждала одна з багатоповерхівок міста.

Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

"Зокрема, у напрямку північно-східних околиць міста Попасна бойовики відкривали вогонь із САУ. За попередніми даними, у результаті обстрілу постраждали два приватних будинки по вул. Гагаріна та по вул. Київська. У багатоповерхівці по вул. Бахмутській у двох під'їздах вибиті вікна та пошкоджені балкони", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що через обстріли припинено водопостачання одного з мікрорайонів м. Попасна.

"Унаслідок обстрілу постраждала насосна станція, припинено водопостачання одного з мікрорайонів м.Попасна. На місці події працюють пожежні ДСНС та правоохоронці.

Крім того, противник з автоматичних гранатометів обстрілював позиції наших захисників поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району", - інформує ОДА.

Окрім Попаснянського району, бойовики обстрілювали і позиції українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська.

"У той же час російсько-терористичні війська тричі застосовували підствольні гранатомети та стрілецьку зброю у напрямку позицій українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська. Також у районі працював ворожий снайпер", - зазначається у повідомленні.

У прес-центрі зазначають, що бойовики вели обстріл сіл Трьохізбенка та Кримське Новоайдарського району з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-