У Вінниці торговців психотропами посадили більш як на 10 років

У Вінниці торговців психотропами посадили більш як на 10 років

Фото
Укрінформ
Колегія суддів Вінницького міського суду засудила членів організованого злочинного угруповання, які виготовляли та збували амфетамін та метамфетамін.

Про це повідомляє прес-центр СБУ 

«Організатором наркобізнесу був колишній правоохоронець, йому допомагала 28-річна дівчина - на той момент діючий працівник правоохоронних органів. За збут відповідав місцевий бізнесмен, який продавав психотропи у власних нічних клубах та кафе. Гроші від збуту наркотиків йшли на придбання елітної нерухомості та дорогих авто», - йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали зловмисників улітку 2014 року в орендованому будинку на околиці міста, де було обладнано підпільну нарколабораторію, що виготовляла до одного кілограма наркотиків за день.

Під час обшуку співробітники СБУ виявили лабораторне обладнання, прес для виготовлення пігулок, велику кількість прекурсорів. Крім цього, у будинку вилучили боєприпаси до вогнепальної зброї.

Колегія суддів визнала зловмисників винними за низкою статей Кримінального кодексу України та засудила членів наркоугруповання до 12 та 11,5 років позбавлення волі.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-