На пункті пропуску «Мар'їнка» застрягли 450 автівок

На пункті пропуску «Мар'їнка» застрягли 450 автівок

Укрінформ
Сьогодні зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ «Мар'їнка», де на в'їзд очікувало 250, а на виїзд 200 автомобілів.

Про це у суботу повідомляє Державна прикордонна служба.

"Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. Так, сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 150/50; "Мар’їнка" –250/200; "Новотроїцьке" – 20/5; «Гнутове» – 170/110", - йдеться у повідомленні.

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнули 23 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів.

У ДПСУ додали, що прикордонники, які несуть службу на лінії розмежування, продовжують виконувати завдання щодо недопущення перевезення товарів, які переміщуються з порушеннями.

"Так, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Майорське" та "Гнутове" прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили два автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили товари на загальну суму понад 60 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів. Транспортні засоби з товарами передано взаємодіючим підрозділам", - зазначили у відомстві.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" прослідували 5 вантажних автівок від місії міжнародного комітету Червоного Хреста. Вони прямували до Донецька з гуманітарним вантажем медичного обладнання загальною вагою 80 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-