Аброськін скаржиться на брак спецтехніки

Аброськін скаржиться на брак спецтехніки

Укрінформ
Начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін назвав одну з головних на сьогодні проблем у роботі поліції в регіоні – матеріально-технічне забезпечення.

Про це він написав у Фейсбуці.

«Багато в чому ми відбудовуємо поліцію Донеччини з нуля... Але є проблеми, які, маю надію, найближчим часом будуть вирішені. Головна - матеріально-технічне забезпечення», - написав Аброськін.

Він перерахував, якого саме оснащення не вистачає сьогодні в роботі поліції у зоні АТО.

«Потрібна спецтехніка як для несення служби на блокпостах, так і ідентифікації невстановлених трупів. В зоні АТО ми не маємо спеціальної ДНК-лабораторії. Звертаємося за відповідною експертизою в сусідні області - Харківський і Запорізький регіональні дослідні установи», - зауважив Аброськін

Водночас  він додав, що з початку року поліції Донеччини вдалось припинити зростання злочинності. Так, кримінальних правопорушень  порівняно з аналогічним періодом 2015 року скоєно на дві тисячі менше - 23121, у тому числі тяжких та особливо тяжких правопорушень – 7823, розкрито правопорушень – 6470, у т. ч. тяжких та особливо тяжких – 2298, констатував Аброськін.

За його словами, на сьогодні на підконтрольній українські владі території Донеччини третина діючих співробітників поліції – це вимушені переселенці, тому у відомстві гостро стоїть питання забезпечення житлом особового складу.

«Особливо гостро стоїть питання забезпечення житлом особового складу, тому що майже третина (1812) діючих співробітників – це вимушені переселенці, які не зрадили Присяги і виїхали з окупованої бойовиками території Донеччини», - підкреслив Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-