Доба в АТО: під Авдіївкою ворог застосував танк та артилерію

Доба в АТО: під Авдіївкою ворог застосував танк та артилерію

Укрінформ
За минулу добу бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 41 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників", - йдеться в повідомленні.. Як зазначається, на Маріупольському напрямку відбулось 26 випадків порушення режиму припинення вогню. В Павлополі бойовики здійснили обстріли з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в районах Красногорівки, Широкіного, Мар’їнки і Терамчука противник відкрив вогонь по укріпленнях сил АТО з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм.

На Донецькому напрямку відбулось 6 обстрілів українських позицій. По захисниках Луганського обстріли тривали зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів, а в Авдіївці до вказаної зброї російсько-окупаційні війська додали вогонь з озброєння танку, ствольної артилерії калібрів 152 мм та 122 мм, мінометів обох калібрів.

На Луганському напрямку зафіксовано 9 провокацій проти сил АТО. У напрямку Новозванівки та Трьохізбенки ворог використовував кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю, а в Станиці Луганській вкотре було задіяно міномети 82 калібру, повідомили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-