Одеська митниця затримала 109 контейнерів нелегального лісу

Одеська митниця затримала 109 контейнерів нелегального лісу

Укрінформ
Співробітники Одеської облпрокуратури, УСБУ, Слідчого управління ГУНП та Одеської митниці запобігли незаконному експорту 109 контейнерів з деревиною - суд наклав арешт на підготовлені до відправки лісоматеріали.

Про це у четвер повідомила кореспондентові Укрінформу представник прес-служби облпрокуратури Наталя Хорунжа.

"У зоні діяльності митного поста "Одеса-порт" правоохоронці виявили 109 контейнерів з лісоматеріалами. При перевірці супровідних документів установлено, що внесені до них відомості про походження деревини не відповідають фактичним даним, заявленим на експорт. Задекларована вартість заблокованої продукції складає близько 200 тисяч доларів", - зазначила Хорунжа.

Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. До відповідальності притягнуто посадовців низки підприємств, які організували незаконний експорт лісоматеріалів із заниженням їхньої вартості.

Приморський райсуд задвольник клопотання облпрокуратури про накладення арешту на виявлені контейнери з лісом, додала Хорунжа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-