У Миколаєві нарешті дають тепло школам та дитсадкам

У Миколаєві нарешті дають тепло школам та дитсадкам

Укрінформ
У Миколаєві запускають тепло на соціальні об'єкти - включено опалення у більшості лікарень та поліклінік, дитячих садках та школах.

Про це журналістам сказав заступник міського голови Миколаєва Євген Шевченкo, повідомляє копеспондент Укрінформу.

«На середину дня 20 жовтня більшість міських лікарень вже з теплом. Виняток - пологовий будинок № 2 і жіноча консультація по вул. Малій Морській. Включено опалення у 23 дитячих садках і 20 школах. Роботи щодо подачі тепла тривають. Батареї можуть бути ще не досить гарячими, адже тепловикам потрібен час, щоб підвищити градус теплоносія», - сказав Шевченко.

Як уже повідомляв Укрінформ, у Миколаєві через відсутність тепла і відтермінування початку опалювального сезону, з 19 жовтня припинено навчальний процес в школах та дитсадках міста. І це попри те, що розпорядження про початок опалювального сезону в бюджетних закладах міський голова підписав ще 13 жовтня.

Щоправда, сам очільник міста Олександр Сєнкевич ще з 17 жовтня перебуває в закордонній поїздці у Страсбурзі. Його заступники не втомлюються стверджувати, що місто зробило все, що змогло – технічно всі готові до прийомки тепла, але його немає, бо «Нафтогаз» не підписував договори на поставку газу.

Тільки у вівторок, 19 жовтня, після того, як у ситуацію втрутився Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, з двома головними теплопостачальними організаціями міста Миколаєва ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» і КП «Миколаївська ТЕЦ» договори таки уклали.

Варто також зазначити, що вже протягом трьох діб вночі температура повітря в місті опускалася нижче нуля градусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-