ДТП на Харківщині: одна людина загинула, шестеро - в лікарні

ДТП на Харківщині: одна людина загинула, шестеро - в лікарні

Укрінформ
У ДТП на 167-му км автодороги Сахновщина-Ізюм-Куп'янськ зіткнулися ВАЗ-2106 та Land Rover: загинула пасажирка ВАЗ, шестеро людей в лікарні, включаючи двох дітей.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху поліцейського главку у Харківській області підполковник Олег Никоненко.

"ДТП сталася близько 10:30 в Ізюмському районі поблизу села Бабенково. Водій автомобіля ВАЗ-2106, чоловік віком 77 років, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Land Rover під керуванням 61-річного водія", - пояснив Никоненко.

За його словами, на місці події загинула 69-річна пасажирка ВАЗа.

"Шестеро людей отримали травми та були госпіталізовані до Ізюмської центральної районної лікарні: водій ВАЗ та один його пасажир (чоловік 1980 р.н.), та пасажири автомобіля Land Rover: дві жінки (1969 та 1952 р.н.) та дві дитини (2011 та 2003 років народження). Стан постраждалих некритичний, у дітей - порізи та забої", - додав Никоненко.

За його словами, обставини події уточнюються: "Проведено огляд території, опитані свідки, призначено експертизи щодо стану обох водіїв".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-