На КПП

На КПП "Мар'їнка" застрягли 500 авто

Укрінформ
У понеділок зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ "Мар'їнка", де на в'їзд очікувало 300, а на виїзд 200 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні вранці у КПВВ на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Зайцеве" - 50/120; "Мар'їнка" - 300/200; "Новотроїцьке" - 15/5; "Гнутове" - 35/20", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. 

Як зазначається, загалом протягом минулої доби контрольні пункти в'їзду-виїзду перетнуло 25 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті "Мар'їнка", де оформлено 6175 осіб.

Усі контрольні пункти в'їзду-виїзду працюють в штатному режимі. Проте у зв'язку з поетапним перенесенням КПВВ "Зайцеве" ближче до лінії розмежування на даному напрямку проводяться інженерні та монтажні роботи, що ускладнює пропускні операції. Державна прикордонна служба України звертається до усіх учасників руху з проханням утриматися  від поїздок через згаданий  контрольний пункт та обирати інші напрями руху. Зазначимо, що перенесення КПВВ "Зайцеве" здійснюється з метою забезпечення безпеки громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-