На Одещині в приватному будинку вибухнув газ, двоє постраждалих

На Одещині в приватному будинку вибухнув газ, двоє постраждалих

Фото
Укрінформ
На Одещині внаслідок вибуху газової суміші в житловому будинку постраждало четверо людей, з яких двоє дітей. Стан дітей тяжкий, дорослих - вкрай важкий.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області. 

«16 жовтня о 11:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що  в с. Малозименове по вул. Річна, в приміщенні кухні приватного житлового будинку, стався вибух газової суміші. Постраждало 4 особи: жінка 1985 р.н., чоловік 1976 р.н. та їхні діти 2003 р.н. та 2011 р.н. Постраждалі отримали термічні опіки голови, шиї, тулуба, рук, ніг ІІ, ІІІ АВ ступенів 35%-65% тіла. Стан здоров'я важкий, госпіталізовані до Іванівської ЦРЛ. О 15:50 всіх постраждалих перевезено у відділення реанімації Одеського обласного медичного центра», - йдеться у повідомленні.

Припустима причина вибуху - порушення правил пожежної безпеки господарем при використанні газового обладнання. Внаслідок вибуху задня стіна будинку відійшла від бокової на 10 см. Руйнування не виникло, горіння не зафіксовано. На 06:00 17 жовтня стан дітей тяжкий, стабільний, без погіршення з моменту надходження, стан дорослих вкрай важкий, поступово погіршується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-