Водій БТР, що скоїв смертельне ДТП, був тверезий – штаб

Водій БТР, що скоїв смертельне ДТП, був тверезий – штаб

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали водія БТР, який зіткнувся з пасажирським автобусом у місті Покровськ Донецької області.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

У відомстві нагадали, що 15 жовтня за участю військовослужбовців Збройних Сил в районі міста Покровськ Донецької області відбулась дорожньо-транспортна пригода в результаті якої водій цивільного транспортного засобу загинув, а двоє пасажирів зазнали травм. «Постраждалим було надано невідкладну медичну допомогу та доправлено до найближчих лікувальних закладів. Життю пасажирів автобуса вже нічого не загрожує, а стан їхнього здоров’я задовільний. Попередньо встановлено, що у водія-військовослужбовця вмісту алкоголю в крові не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Як заявив в ефірі 112 каналу заступник прокурора сил АТО Віталій Панченко, водій БТР-80 не зумів уникнути зіткнення і скоїв наїзд.

"Доїжджаючи до перехрестя, незважаючи на розміщений знак "проїзд без зупинки заборонено", продовжив рух. У цей час по головній дорозі рухався пасажирський автобус, в якому перебувало 10 осіб. Механік застосував екстрене гальмування, проте не дивлячись на незначну відстань, не зумів уникнути зіткнення і скоїв наїзд на передню частину автобуса", - розповів прокурор.

За його словами, зараз бронетранспортер вилучено для проведення відповідних технічних експертиз.

"Механік-водій затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого зазначеною статтею, досудове розслідування триває", - сказав він.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 415 КК України “Порушення правил водіння або експлуатації машин” за фактом порушення правил дорожнього руху.

фото: 24 канал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-