День в АТО: 23 ворожих обстріли, під Новозванівкою бойовики гатили з артилерії

День в АТО: 23 ворожих обстріли, під Новозванівкою бойовики гатили з артилерії

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. Упродовж дня зафіксовано 23 випадки відкриття вогню по українських позиціях.

Про це повідомляє штаб АТО у Фейсбуці.

"На Маріупольському напрямку відбулось 8 обстрілів. Під вогонь з мінометів калібру 120 мм потрапили позиції сил АТО у Мар'їнці, Широкиному, Красногорівці. Окрім зброї великого калібру ворог застосовував кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Також у штабі наголосили, що на Луганському напрямку бойовики 12 разів порушували "режим тиші". Зокрема в районі Новозванівки з боку бойовиків по українських позиціях зафіксовані обстріли з артилерії 122 та 152 калібрів, в Попасній - із мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї, а поблизу Новоолександрівки - з мінометів обох калібрів.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 3 випадки порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ", - повідомляє штаб АТО. В районі Троїцького, Авдіївки та Новгородського російсько-терористичні війська обстріляли позиції українських захисників з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-