АТО: Бойовики застосовують важке озброєння на Маріупольському напрямку

АТО: Бойовики застосовують важке озброєння на Маріупольському напрямку

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська станом на вечір п'ятниці 21 раз порушили "режим тиші", причому більшість таких випадків зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО.

"З опівночі і до 18.00 зафіксовано 21 випадок порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, 16 з яких — на Маріупольському напрямку", - зазначили у штабі.

За даними прес-центру, бойовики не припиняють застосовувати важке озброєння. Під вогнем артилерії калібру 122 мм опинились позиції сил АТО в районах Широкиного, Лебединського, Водяного та Павлополя. Також тут неодноразово противник використовував вогонь мінометів калібру 120 мм. Українські позиції в Талаківці теж зазнали обстрілів з мінометів того самого калібру, а у Мар’їнці та Красногорівці окупанти вели вогонь з танка, БМП та мінометів.

На Луганському напрямку бойовики 4 рази провокували сили АТО, зокрема у напрямку Новоолександрівки - з використанням гранатометів різних систем, йдеться у вечірньому зведенні.

На Донецькому напрямку зафіксовано один обстріл - в Авдіївці окупанти застосували кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю, інформують у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-