Голову Львівської облради

Голову Львівської облради "пропустили" через поліграф

Укрінформ
Голова Львівської облради Олександр Ганущин пройшов психофізіологічне дослідження із використанням детектора брехні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у компанії "Polygraph.Systems".

"На замовлення телевізійних громадських обговорень "Право на вибір» проведено психофізіологічне дослідження із використанням детектора брехні відносно голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина», - зазначили у компанії.

Зокрема, в ході перевірки на детекторі брехні з’ясовано, якими є істинні мотиви позиції голови Львівської обласної ради щодо мораторію на вирубку лісів. Як відомо, очільник облради виступає проти цієї заборони.

Висновок за матеріалами психофізіологічного дослідження буде оголошено експертом-поліграфологом компанії Polygraph.Systems у студії під час телеефіру.

Як повідомлялось, раніше тест на поліграфі пройшов заступник голови облради Володимир Гірняк. Ініціатором цієї перевірки теж виступив телеканал «Перший Західний» для нового телепроекту «Право на вибір».

На поліграфі  Володимиру Гірняку поставили більше двохсот питань, а сам процес тривав близько двох годин. Тематика тестування на детекторі брехні – проведення конкурсів на керівні посади у комунальних закладах Львівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-