У Дніпрі вшанували пам'ять жертв трагедії на Мандриківській

У Дніпрі вшанували пам'ять жертв трагедії на Мандриківській

Фото
Укрінформ
У дев’яті роковини вибуху газу в житловому будинку на вул.Мандриківській,127 (житловий масив Перемога) в Дніпрі вшанували пам’ять жертв трагедії. У храмі, який побудували на місці вибуху, відслужили панахиду.

Про це повідомила прес-служба Дніпровської міськради.

«Згадати тих, чиє життя забрала катастрофа, 13 жовтня прийшли близько 100 людей. Це родичі загиблих, рятувальники, які тоді розбирали завали, в. о. заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило та просто небайдужі дніпряни. Їм не завадила навіть сильна злива. У спільній молитві люди просили, щоб подібні трагедії не повторювалися в майбутньому. До меморіального знаку на подвір’ї храму містяни поклали квіти», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 жовтня 2007 року через витік газу в багатоповерхівці на вул. Мандриківській у м. Дніпро стався вибух. Він повністю зруйнував третій під’їзд і перекриття будинку, понівечив 40 квартир. Трагедія забрала життя 23 людей. Наймолодшій жертві було лише 6 років. Ще понад 400 дніпрян постраждали. Оперативний штаб допомоги тоді розгорнули в приміщенні сусідньої школи №76.

Фото: прес-служба Дніпровської міськради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-