Контрабандисти везли 8 тонн м'яса у

Контрабандисти везли 8 тонн м'яса у "ДНР" повз блокпости

Укрінформ
У Донецькій області у м. Мар’їнка правоохоронцями затримані зловмисники, які хотіли на вантажному автомобілі перевезти на окуповану територію м'ясо на суму понад півмільйона гривень.

Про це у вівторок увечері повідомили в Мар’їнському  відділенні Волноваського відділу поліції Донецької області.

«У Мар’їнці поліцейські припинили нелегальне перевезення м'ясної продукції на суму понад півмільйона гривень - затримано вантажний автомобіль, в якому перевозили близько 8 тонн свинини без відповідних документів», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці наголосили, що жителі Бахмута і Лиману намагалися ввести поліцейських в оману і нелегально провезти товар на окуповану територію. Перевізники розробили план, за яким вони повинні були проїхати в обхід пунктів пропуску, проте в Мар’їнці вантажівка була зупинена поліцейськими.

В автомобілі в антисанітарних умовах була виявлена свинина, вагою понад 8 тонн, на загальну суму близько півмільйона гривень, і при цьому ніяких документів на вантаж у «підприємців» при собі не виявилося.

Походження м'ясної продукції встановить слідство, на місце були викликані співробітники фіскальної служби. Проходить перевірка, констатували правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-