Тука про розведення: Війська починали відходити за пострілом з ракетниці

Тука про розведення: Війська починали відходити за пострілом з ракетниці

Укрінформ
Дуже напруженою є ситуація навколо населених пунктів, де відбувається розведення сторін за рамковою угодою, зокрема, у Золотому, Петрівському та Станиці Луганській.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука. 

"Дуже напруженою є ситуація навколо цих трьох пунктів, дуже хитка, немає ніякої впевненості в обох сторін. Варто зазначити, що під час розведення в попередніх двох випадках був настільки великий рівень недовіри з обох сторін, що відведення механічно відбувалося не за годинником, щоб навіть хвилини не втратити, а за пострілом з ракетниці. І одночасно спостережна місія перебувала по обидва напрямки", - повідомив Тука.

Крім того, він зазначив: "Була доповідь про те, що по той бік (з боку бойовиків – ред.) відбувається якийсь рух вантажів з блокпосту (у Станиці Луганській – ред.). Це не означає, що стовідсотково розпочато відведення, ні. Це означає, що відбувається, якийсь рух, можливо припустити, що це ротація".

Як повідомлялося, 9 жовтня анонсоване розведення сторін у Станиці Луганській не відбулося, адже бойовики не дотримали слова про припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-