У розвідці заявили, що бойовики не відводять війська у районі Станиці

У розвідці заявили, що бойовики не відводять війська у районі Станиці

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях сходу України бойовики намагаються затягнути реалізацію рамкової угоди про відведення військ.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"Заходи з відведення сил у районі н.п.Станиця Луганська противником не проводились. Передові підрозділи 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ залишаються на позиціях у районі мосту через р. Сіверський Донець", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у розвідці, до контролю обстановки в районах відведення н.п.Золоте та Петрівське залучались безпілотні літальні апарати Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Тим часом бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню. На окремих напрямках здійснювались обстріли зі стрілецької зброї, БМП, 82-мм мінометів (Авдіївка, Мар’їнка), 122-мм артилерійських систем (Широкине), наголошують у ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, відведення Збройних Сил України в районі Станиці Луганської переноситься. Таке рішення було вимушено ухвалене з огляду на систематичне порушення режиму тиші з боку противника та невиконання бойовиками рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил та засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-